Ga naar de inhoud

Zoek een club

Zoek op naam, postcode of gemeente

Over ons

Fitness.be is de werknaam van de Belgische FitnessOrganisatie welke vooral sociaal economische ondersteuning biedt voor de sector via BBF&W vzw (Belgische Beroepsvereniging voor Fitness - en Wellness) en vormingen en bijscholingen via Fitness.be Faculty. Haar hoofddoel is belangenverdediging, dienstverlening en communicatie gekoppeld aan een gestructureerd streven naar een professionele en kwaliteitsvolle fitnesssector. Fitness.be wil de fitnesssector als een volwaardige economische entiteit plaatsen binnen de preventieve gezondheidszorg.

 

Visie

Fitness, groepsfitness en personal training bieden een ideaal antwoord op de toenemende bewegingsarmoede in onze maatschappij. Met deze veilige, efficiënte, plezierige bewegingsvorm voor iedereen kunnen we werken naar een gezonde samenleving.

 

Missie

Burgers sensibiliseren voor gezonde lichaamsbeweging via het fitness - en groepsfitnessaanbod zonder gebruik van kracht en uiterlijk stimulerende middelen. Fitnessprofessionals, partners, de overheid en haar administraties via kwaliteit overtuigen om mee te werken aan dit doel.