Ga naar de inhoud

Zoek een club

Zoek op naam, postcode of gemeente

Fitness en Diabetes

Fitness en krachttraining hebben het potentieel om de insulinegevoeligheid te verbeteren bij mensen met diabetes type 2. In een video, geproduceerd door Fitness.be in samenwerking met de Diabetes Liga, worden alle voordelen van fitness voor mensen met diabetes belicht.

Ben je op zoek naar een fitnessclub, personal trainer, crossfit, groepsles, ... Zoek in onze zoekfunctie een club in jouw buurt en ga eens langs om jouw mogelijkheiden te bespreken.

 

Doping


Op 1 januari 2015 trad wereldwijd de nieuwe Wereldantidopingcode (WADA-Code) in werking. De volledige antidopingregelgeving is te vinden op www.dopingvrij.vlaanderen

De Vlaamse antidopingregels zijn van toepassing op zo goed als alle sporters, ongeacht hun niveau of het feit of ze al dan niet deelnemen aan wedstrijden.

 

G-Fitness


Fitnessbe.Vlaanderen heeft een inspiratiegids uitgewerkt om fitnessclubs toegankelijker te maken voor G-fitnessers! Deze kan je hier gratis downloaden

Heb je een beperking en wil je graag naar de fitness? Zoek in onze zoekfunctie een club in jouw buurt en ga eens langs om jouw mogelijkheden te bespreken! 

Op zoek naar meer info? Klik hier!