Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Zoek een club

Zoek op naam, postcode of gemeente

Opleidingen detail

Get Fit 2 Sport - sportletselpreventie

Vakgebied
Fitnessbegeleider/Personal Trainer
Verstrekker
Fitness.be Faculty

Sportletselpreventie  bij fitnessbeoefenaars in Vlaanderen

Fitness is leuk en gezond. Jammer genoeg leidt fitness ook af en toe tot sportletsels. Gelukkig kan de kans op het oplopen van sportletsels sterk verlaagd worden via sportletselpreventie. Onder het motto "jong geleerd is oud gedaan" is het belangrijk om fitnessbeoefenaars de prinicpes van sportletselpreventie bij te brengen, zodat deze steeds onlosmakelijk verbonden worden met sportparticipatie. Daarom ontwikkelde UGent in samenwerking met Fitness.be en in opdracht van de Vlaamse Overheid deze bijscholing. Tijdens deze sessie komt sportletselpreventie op een wetenschappelijk onderbouwde manier aan bod. Het belang, de strategieën en mogelijkheden komen ruim aan bod.

Lesgever: Frank Janssens

Plaats: Go-Fit Bornem
          Barelstraat 111K
          2880 Bornem
Wanneer: 26 april 09u30 - 16u30
Kostprijs: 100 €

Datums

26 Apr 2019: 09:30 tot 16:30 Bornem

Opleidingskredieten

Dankzij de tussenkomst van het Fonds voor Bestaanszekerheid van het PC 314 kan Fitness.be iedere werkgever per werknemer een opleidingskrediet aanbieden van €80 per jaar. Werkgevers of zelfstandigen aangesloten bij Fitness.be krijgen daarbovenop nog eens €100 opleidingskrediet.

Meer info

Opleidingsvergoeding

Alle werknemers uit de sector (PC314) worden financieel beloond wanneer ze naschoolse, erkende cursussen volgen. Aan iedere erkende cursus of bijscholing wordt een effectieve geldsom gekoppeld: de opleidingsvergoeding.

Meer info