Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Zoek een club

Zoek op naam, postcode of gemeente

Vanaf 01/01/2019 worden de ervaringsbewijzen niet meer gesubsidieerd door het Europees Sociaal Fonds maar door de VDAB. Het testcentrum De FitnessOrganisatie is momenteel volzet en kan dus geen begeleidingsgesprekken en beoordelingen meer plannen. Vanaf 01/01/2019 kunnen potentiële kandidaten voor het ervaringsbewijs fitnessbegeleider zich registreren via een online formulier op www.vdab.be of www.ervaringsbewijs.be om het ervaringsbewijs te behalen in 2019.

Een beroep kan je op verschillende manieren leren. Door het uit te oefenen natuurlijk. Maar ook door een opleiding te volgen of in je vrije tijd actief te zijn. Zo doe je ervaring op en word je goed in je job. En soms wil je dit ook kunnen bewijzen. Maar hoe doe je dat als je geen diploma's of attesten kan voorleggen?

Voortaan kan je je kwaliteiten zwart op wit aantonen dankzij het ervaringsbewijscertificaat.

De FitnessOrganisatie is sinds 01/01/2009 door het Europees Sociaal Fonds erkend als Testcentrum voor het Ervaringsbewijs Fitnessbegeleider, Groepsfitnessbegeleider en Personal Trainer. Sinds 2018 worden enkel nog de ervaringsbewijzen fitnessbegeleider en personal trainer uitgereikt.

De proef of het assessment van het Ervaringsbewijs Fitnessbegeleider en Personal Trainer is door het Europees Sociaal Fonds gevalideerd.

Dit project is tot stand gekomen dankzij: http://ec.europa.eu/employment_social/esf/

Meer info over het ervaringsbewijs vind je hier.