Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Zoek een club

Zoek op naam, postcode of gemeente

Opleidingen detail

De evolutie van training

Vakgebied
Fitness, Personal Trainer
Verstrekker
Fitness.be Faculty

Welke trainingsvormen zijn er zoal op de markt? Crossfit, Personal Training, fitness, HITT, bootcamps, ... Voor wie is dit weggelegd, wat zijn de voor - en nadelen? Waarom zou ik kiezen voor krachttraining of duursport, wat past er bij mij? Allemaal vragen die je jezelf als startende ondernemer kan stellen. Hoe start ik mijn eigen traject als trainer en welke keuzes kan ik allemaal maken? Een eigen studio starten? Alleen of met meerdere? Het wel en wee van de associé, een benadering uit Johan De Coninck zijn traject als trainer en eigenaar van Art Antwerpen.

Locatie: Adriaan Brouwerstraat 24
           2000 Antwerpen

Kostprijs: 65 €

 

 

Datums

2 Feb 2019: 09:30 tot 12:30 Antwerpen

Opleidingskredieten

Dankzij de tussenkomst van het Fonds voor Bestaanszekerheid van het PC 314 kan Fitness.be iedere werkgever per werknemer een opleidingskrediet aanbieden van €80 per jaar. Werkgevers of zelfstandigen aangesloten bij Fitness.be krijgen daarbovenop nog eens €100 opleidingskrediet.

Meer info

Opleidingsvergoeding

Alle werknemers uit de sector (PC314) worden financieel beloond wanneer ze naschoolse, erkende cursussen volgen. Aan iedere erkende cursus of bijscholing wordt een effectieve geldsom gekoppeld: de opleidingsvergoeding.

Meer info