Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Zoek een club

Zoek op naam, postcode of gemeente

Lidmaatschap Fitness.be 2019

Wens je lid te worden van Fitness.be voor 2019, vraag jouw lidmaatschap aan via email naar info@fitness.be of stuur het document ingevuld en ondertekend door naar lucia@fitness.be

Of ben je al lid bij Unizo voor 2019? Stuur een mailtje naar lucia@fitness.be met je lidnummer Unizo. Je bent dan automatisch lid van Fitness.be

Jouw club, fitnesscentrum of personal trainingsstudio verschijnt in onze zoekfunctie die geraadpleegd wordt door de mutualiteiten in kader van de uitbetaling Sportvoordeel.

Fitness.be privacy verklaring kan je hier downloaden.

Fitnessleader app

Bent u lid van Fitness.be dan kan u een promocode aanvragen om in te loggen op onze fitnessleader app. De fitnessleader app kan je downmoaden in de app store en google play. Daarna vul je de promocode in en kan je je profiel aanvullen. De app fitnessleader is speciaal ontwikkeld voor fitnessuitbaters, managers, trainers en werkgevers uit de fitnessindustrie. Dankzij regelmatige updates blijf je op de hoogte van nieuws uit uit en over de sector. Informatie over relevante meetings met partners en overheid, sectornieuws, innovaties en aanbiedingen. Via regelmatige korte bevragingen op deze app telt ook uw mening.  

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met info@fitness.be of vraag je promocode aan bij lucia@fitness.be

Breps

Als fitnesscentrum streeft u naar kwaliteit voor de begeleiding van uw klanten. U werkt uitsluitend met gekwalificeerd personeel. Omdat kwaliteit het verschil maakt in de fitnessbranche is het belangrijk dat fitnesscentra weten welke instructors, fitnesstrainers en personal trainers de gewenste kwaliteit bieden. BReps, een kwaliteitsregister, wil deze rol op zich nemen. Leven lang leren, één van de sleutelelementen van het register, biedt de garantie op het voortdurend bijscholen van fitness professionals.

Meer info http://www.breps.be/

Aanbod Fitness.be Faculty

Fitness.be Faculty biedt heel wat opleidingen en bijscholingen voor de fitness-sector.

Meer info vind je hier.